Valmennukset

Miksi valmennan?

Löydettyäni palavan halun auttaa toisia elämään luonnollisesti paremmin voiden olen etsinyt keinoja tätä toteuttaa. Luonnonvaratuottaja- sekä luonto- ja ympäristöneuvojan koulutuksessa toki opeteltiin ohjaamista eri tilanteissa, vaelluksella, kulutusvalinnoissa kaupoissa ja kotona, yrttihoitojen suhteen ja yrttituotteiden käytöstä niitä valmistamalla ja yrttejä ja luonnon antimia opiskelemalla.
        Tämä ei kuitenkaan tuntunut itselle riittävältä pohjalta ja halusin yrttihoitajaopintojen puolivälissä lisätä vielä enemmän ammattitaitoani ihmisten auttamiseen joko konsultoinnin tai muun kautta ja löysin Life coach-koulutuksen. Life coachauksesta löysin keinoja yksilön itsensä kanssa syvempien asioiden läpikäymiseen, tukea kommunikaatioon ja olen aivan riemuissani tästä löydöstä osana matkaani ja taitoina, miten voin tässä maailmassa olla auttamassa Sinua.
       Olen jo vuosia ennen yrttivalmentajaksi rupeamista saanut kuulla kehuja ja kannustusta näistä luontaisista taidoistani tukea toista henkilökohtaisella matkallaan läpi haasteidensa ja tiedän olevani oikealla tiellä. Toivon, että annat mun auttaa Sinuakin. <3 

Stressaajan tuki

Tämä valmennuspaketti sisältää luennon stressistä, alkukartoituksen, coachauksen sekä tukevat yrtit ja ohjeet valmennuksen tueksi, joihin valmennuksesta hyötyäkseen suosittelen sitoutumaan siinä määrin kuin on yhdessä sovittu.

Kesto noin 3 kuukautta.

Luennolla käsitellään stressin aiheuttajia, stressihormoneita, stressin eri muotoja, stressisairauksia sekä pehmeitä keinoja hoitaa stressinsietokykyä paremmaksi.

Vanhan taakse jättäminen

Kolmen kerran intensiivi valmennus, joka sisältää alkukartoituksen, kuppauksen sekä coachauksen.

Kuppauksella voidaan hyvin konkreettisesti jättää taakse mennyt toimimaton. Vanhan veren valuessa viemäriin juot juhlamaljan uudelle elämälle siirtyessäsi vanhasta uuteen.

Coachauksessa saat käydä läpi vanhan toimimattoman suodattamattomasti ja yhdessä etsimme sisästäsi parhaat keinot eteenpäin kulkemisessa ja uuden tukemisessa. Pysähdymme Sinun itsesi äärelle kuulemaan arvojasi, hyvinvointiasi tukevia toimia ja peilaamaan sinua, jotta Sinun olisi paras mahdollinen loppuelämä tämän oven kautta kuljettuasi ja vanhan taakse jättämisellä.

Hinta alkaen 399€ kolmessa osassa á 133€ tai 329€ kertamaksuna

Elämän elementit tasapainoon

Onko elämäsi epätasapainossa? Koetko olevasi tukossa? Eikö elämän virta virtaa?

Elementit tasapainottavassa valmennuksessa kartoitamme henkilökohtaisen elementtiesi tasapainon ja saat arjessa toteutettavat ohjeet.

Coachaus-kerroilla käytämme perinteisiä Life Coaching-menetelmiä luodaksemme Sinusta oman elämäsi mestarin, niin että sinussa oleva viisaus ja valo pääsee esiin, käyttöön ja kukoistukseen.