Kurssit, retriitit ja työpajat

Kuppauskurssi Opiston Kunkulla Lahdessa 

Opiston Kunkulla (Harjukatu 46, Lahti) järjestetään 25.-26.5.2024 kuppauskurssi. Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan kuppaamisen perusteita ja tekniikoita. Kurssi tarjoaa kattavan tietopaketin kuppaamisesta sekä käytännön harjoittelua kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa.

Kurssin sisältö ja hinta:
Kurssin hinta on 340€, joka sisältää laadukkaan opetuksen, mahdollisuuden saada ja tehdä kuppauksen, kaikki tarvittavat materiaalit sekä täysihoidon Opiston Kunkun tiloissa. Täysihoidon piiriin kuuluvat kaikki ruokailut lauantain lounaasta sunnuntain iltapäiväkahviin sekä majoitus la-su. 

Halutessasi voit yöpyä Opiston Kunkulla jo perjantaista, varaa tuolloin majoitus heiltä suoraan https://www.opistonkunkku.com/majoitus

Ja mikäli et yöpaikkaa tarvitse kurssikohteesta vaan yövyt muualla, saat kurssin 290€ hintaan. Hinta sisältää ruoat, opetuksen, materiaalit sekä kaiken tarvittavan heille, ketkä eivät majoitu kurssipaikalla.


Opetus ja käytännön harjoittelu:
Kurssilla keskitytään sekä teoriaan että käytäntöön. Osallistujat saavat perusteellisen johdatuksen kuppaamisen historiaan, teoriaan ja hyötyihin. Lisäksi kurssilla harjoitellaan kuppaamisen tekniikoita turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä, mikä antaa osallistujille vankat valmiudet itsenäiseen harjoitteluun ja kuppaamisen soveltamiseen.

Kenelle kurssi sopii?
Kurssi on suunniteltu kaikille kansanparantamisesta ja/tai terveys- ja hyvinvointialasta kiinnostuneille, eikä aiempaa kokemusta kuppaamisesta vaadita. Kurssi tarjoaa arvokasta tietoa ja taitoja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuppaajille, jotka haluavat syventää osaamistaan.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
Ilmoittautumiset sekä lisätiedot saat kirjoittamalla sähköpostia tai soittamalla, mirja@kuppari.com ja 040 6857538.

Kurssillae on paikkoja rajoitetusti, joten suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa varmistaaksesi osallistumisesi.


Kutsumme sinut pääkouluttajan Sannakaisa "Ratanaula" Ilmarisen kanssa kehittämään osaamistasi kuppaamisessa ja tutustumaan tähän ikivanhaan hoitomuotoon Opiston Kunkun asiantuntevassa opastuksessa.

Sannakaisa on legendaarinen kuppari ja kouluttaa Suomessa eniten kuppareita, mm. Frantsilassa vuosittain.


Nyt on loistava mahdollisuus päästä kuppaamista oppimaan viikonloppukurssilla! 

Ota yhteyttä ja tule mukaan oppiin!


Tervetuloa Valonpolkuja Unelmiin: Sisäisen Voiman Retriitille pääsiäisenä Frantsilaan!

 Voimaannu yrttiterapian, joogan ja elämävalmennuksen avulla. Löydä keinoja sekä voimaa luoda unelmaelämäsi kevään energioissa.

Tämä erityinen pääsiäisviikonloppu, 29.-30. maaliskuuta, on omistettu sinulle – matkalle omaan itseen, voimanlähteiden äärelle ja unelmien poluille.

Tapaa Retriittimme Inspiroiva Ohjaaja:

Retriitillä sinua ohjaa monipuolisesti lahjakas ammattilainen, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla elämänvalmennuksen, yrttineuvonnan, modernin joogan sekä henkilökohtaisen elämänkokemuksen. Mirja Sukava on paitsi life coach ja yrttineuvoja, myös moderni joogi ja oman elämänsä kirkkaudesta nauttiva äiti-yrittäjä. Hänen intohimonsa ja elämäntyönsä keskiössä on auttaa ihmisiä löytämään oma tiensä, voimaantumaan ja saavuttamaan henkilökohtaiset unelmansa voiden luonnollisesti hyvin ja vapaana stressistä.


Monialainen Osaaminen Sinun Hyväksesi:

- Life Coach: Ammattimaisena elämänvalmentajana Mirja ohjaa sinua löytämään sisäisen voimasi ja selkeyden elämässäsi, auttaen sinua asettamaan ja saavuttamaan tavoitteesi.

- Yrttineuvoja: Syvällinen tietämys yrttiterapiasta ja humoraaliopista mahdollistaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan hyvinvointiisi, tasapainottamalla kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisin, luonnollisin keinoin.

- Moderni Joogi: Joogaopetuksessaan Mirja yhdistää perinteiset menetelmät nykyaikaisiin lähestymistapoihin, tarjoten keholle ja mielelle rauhaa sekä harmoniaa.

- Äiti-yrittäjä: Omakohtainen kokemus äitiyden ja yrittäjyyden yhdistämisestä tuo lisäulottuvuuden hänen opetuksiinsa, antaen ainutlaatuista näkemystä elämänhallintaan ja henkilökohtaiseen kasvuun.


Valmennusfilosofia:

Mirjan valmennusfilosofiansa perustuu uskoon, että jokainen meistä pystyy toteuttamaan onnellisempaa elämää ja kulkemaan kohti omaa johtotähteään. Retriitillä saat henkilökohtaisia ohjeita ja työkaluja, jotka auttavat sinua rakentamaan vahvan pohjan unelmaelämällesi. Ei ole väliä, tunnetko jo oman elämäsi suunnan tai etsitkö vielä omaa polkuasi, hän tarjoaa tuen ja inspiraation, joita tarvitset matkallasi.


Liity mukaan Frantsilassa tällä voimaannuttavalla pääsiäisretriitillä ja anna ohjaajamme auttaa sinua avaamaan uusia ovia itseesi ja elämääsi. Tämä on tilaisuutesi kokea todellista kasvua ja uudistumista keväisen luonnon inspiroimassa ympäristössä.

 

Ohjelma sisältää:

Pe 29.3.
9:30 saapuminen ja huoneisiin asettuminen10 Retriitin avaus yhteisellä yrttiteellä ja sukellus oman itsen äärelle piirityöskentelyn kautta
11:15 Humoraalioppi yrttiterapian tukemana tasapainon lähteenä sekä jokaisen oman humoraalien tilanteen tarkistaminen
12:30 Lounas
13:30 Läsnoloharjoituksia ulkoillen ja luonnossa voimaantuen
15 Iltapäiväkahvi ja -tee ja tauko
16 Unelmat ja tavoitteet voiman lähteenä, voimistavia harjoituksia täysipainoisen unelmaelämän tueksi sekä piiri
17:30 Päivällinen
18:30 Sauna yrttihoidoilla20:30 Jooga ja meditaatio kiinnostuneille
 
La 30.3.
7:30 Aamujooga ja meditaatio kiinnostuneille
9 Aamupala
10 Harjoitus ulkona kävelyllä unelmaminän vahvistamiseksi ja läsnäoloon omaan kehoon herättelyksi
11:30 Lounas
12:30 Unelmakarttojen tekeminen oman suunnan vahvistamiseksi
15:30 Iltapäiväkahvi
16 Päätöspiiri sulkeaksemme unelmaretriitin yhteiseen jakamiseen viikonlopun aiheista ja saaden viimeiset eväät kotiin vietäväksi
17:30 Retriitti päättyy ja kotimatka alkaa 

Retriittimme tarjoaa sinulle tilaisuuden pysähtyä, hengittää ja kohdata itsesi uudella tavalla. Liity joukkoomme viettämään viikonloppua, joka tukee henkilökohtaista kasvuasi ja antaa uutta inspiraatiota arkeesi.


Retriitin ohjelman hinta 205€, sisältää tilavuokran, ohjauksen sekä kaikki materiaalit retriitille ja täysihoito 125€. Retriitin voi halutessaan ostaa osamaksulla kolmessa osassa. Tällöin ilmoittautuminen sähköpostitse mirja@kuppari.com. Osamaksusta laskutetaan 15€ lisämaksu ja retriitti tulee olla kokonaisuudessaan maksettu ennen retriitin alkua.

 Ilmoittautuminen on sitova ja peruutuksesta peritään 50€ varausmaksu.

 
Halukkaiden on mahdollista ostaa ylimääräinen yö ennen/jälkeen retriitin Frantsilan Hyvän Olon keskuksessa 50€ hintaan ja suoda itselleen lisäpusähtymistä maaseudun rauhaan. Hinta extrayöltä sisältää aamiaisen.  Ilmoita erotuosruokavaliostasi suoraan Frantsilan Hyvän Olon Keskukseen aija.lento@frantsilanhyvanolonkeskus.fi sekä mahdollisista lisäöistä.


Ilmoittautumiset linkistä https://book.stripe.com/9AQ8Azd8kd3gccEbIM tai sähköpostitse mirja@kuppari.com.  Retriitillä nautitaan luomupainoitteista kasvisruokaa.
Retriitillä nautitaan luomupainoitteista kasvisruokaa.
Retriitin pitäjä Mirja Sukava ohjaa lempeydellä ja rakkaudella osallistujat pysähtymään oman elämänsä äärelle auttaakseen heidät poikkitieteellisia menetelmiä käyttäen kohti unelmia tasapainoisesti hyvinvoiden.
Retriitin pitäjä Mirja Sukava ohjaa lempeydellä ja rakkaudella osallistujat pysähtymään oman elämänsä äärelle auttaakseen heidät poikkitieteellisia menetelmiä käyttäen kohti unelmia tasapainoisesti hyvinvoiden.

HALUATKO OTTAA YHTEYTTÄ?