Talkoiden valmistelua

18.05.2023
Ai että olipa kaunista Kangasniemellä!


Kävimme viemässä tulevia talkoita varten ekan erän tavaroita: linnunpönttöjä, makuualustoja, makuupusseja, lakanoita, majoitteita, vaihtovaatetta, ruokaa ja niin edelleen.  

 Olen jo vuosia haaveillut lukuisten linnunpönttöjen istuttamisesta tilallemme monimuotoisuutta, linnun laulua ja luonnon tasapainoa tuomaan.. ja tällä viikolla kävin torimyyjältä lavallisen linnunpönttöjä hakemassa!
Ihanaa! Unelmat todeksi ja maailma kauniimmaksi!


Meillä on talkoot tuolla kesäkuun kolmena ekana viikonloppuna 2023. Kokeilemme tällaista tänä vuonna, edelliset talkoothan olemme pitäneet elokuussa aiempina vuosina. Ensimmäiset 30-vuotissyntymäpäivieni kunniakseni ja se oli muuten ihanaa kun ystäviä läpi Suomen matkusti meidän kanssa touhuamaan!


Talkoot, yhdessä tekeminen, yhteisöllisyys ja yhteys ovat meille tosi tärkeitä elementtejä elämässä ja olemme päättäneet pitää vuosittain maksuttomia talkoita, jotta halukkaat pääsevät osallistumaan. Käsien multaan laitto, käsin tekeminen ja toisen auttaminen tekevät nimittäin varmasti hyvää ja sitähän me haluamme tehdä.
Sekä tietenkin saada nykyisen hyrskän loistokkaaseen kuntoon ja hyvää eteenpäin sen avulla aina ja enemmän.


Luvassa onkin aitan kunnostusta, yrttien poimintaa, yhdessä syöntiä ja muuta mukavaa. Halukkaat pääsevät aamuin illoin yhdessä joogaamaan ja meditoimaan. Metsä on hyvin saatavilla heti pihasta lähdettyä ja halukkaat pääsevät myös saunan lämpöön rentoutumaan päivän töiden päätteeksi.
Myös lasten kanssa sopii tulla!  


Jos sua kiinnostaa tulla mukaan tai haluat kuulla talkoistamme lisää laita watsappia 040 6857538


Aurinkoa päivääsi!