Yrttikonsultaatio

Moikka! Tällä sivulla kuulet mitä yrttikonsultaatio tarkoittaa ja mitä se mulla sisältää. Tervetuloa siis yrttikonsultaatioon, matkalle kohti luonnon parantavaa voimaa ja parempaa hyvinvointia!

Mun nimi on Mirja Sukava, ja olen erikoistunut yrttiterapiaan ja luontaisiin hoitomenetelmiin opiskelemalla vuodesta 2015 ja asiakkaita ja lähipiiriä auttamalla sieltä saakka. (ja jo ennen, tuolloin menin kouluun opiskelemaan luonnonvaratuottajaksi ja jo sitä ennen olin aiheesta kovasti kiinnostunut ja itsenäisesti opiskellutkin jo jonkin verran) 

Konsultaatiossa panostan yksilölliseen ja kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan, jotta löytäisin parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Yrttikonsultaatioon kuuluu henkilökohtainen aika 45-60 minuuttia, joko etänä tai kasvotusten Lahdessa. Kartoitamme yhdessä huolellisesti sun henkilökohtaisen tilanteen, terveysongelmat ja tavoitteet. Tän perusteella räätälöin sulle kaksi yksilöllisesti sekoitettua yrttisekoitetta, jotka tukee juuri sun kehon tarpeita. Saat konsultaation palautteen sekä ohjeet terveytesi tukemiseen valitessasi sähköisessä tai etanapostissa. 

Konsultaation hinta on 80€, ja se sisältää kaksi henkilökohtaisesti sekoitettua yrttisekoitetta sekä palautteen konsultaatiosta. Halutessasi voit myös valita vaihtoehdon ilman tuotteita, hintaan 65€, jolloin saat konsultaation ja palautteen ilman yrttisekoitteita.

Luonnonmukaisen elämäntavan edistäminen Suomessa on mulle sielun tehtävä ja olen innoissani auttamaan sua löytämään luonnonmukaisia ratkaisuja parempaan hyvinvointiin. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika konsultaatioon - yhdessä voimme rakentaa sulle yksilöllisen polun kohti terveempää ja tasapainoisempaa elämää!

Tervetuloa mukaan yrttiterapian maailmaan!

Ystävällisin terveisin,

Mirja Sukava